Υπεγράφη η απόφαση για τη μετατροπή των στεγαστικών του ΟΕΚ

ΟΕΚ Απόφαση για μετατροπή των πάσης φύσεως στεγαστικών προγραμμάτων του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, σε προγράμματα ορισμένης χρονικής διάρκειας, ως προς την υποβολή των αιτήσεων των δικαιούχων, υπέγραψε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννης Κουτσούκος.

Σύμφωνα με την απόφαση, η οποία έχει αναδρομική ισχύ από 1ης Αυγούστου 2011, ο προσδιορισμός των προγραμμάτων, οι διαθέσιμοι πόροι κατά πρόγραμμα και το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων των δικαιούχων, θα υλοποιούνται στο εξής με σχετικές αποφάσεις του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, μετά από γνώμη του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού.

Η απόφαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο εξυγίανσης και εξορθολογικοποίησης των προγραμμάτων του ΟΕΚ και αποτελεί την πρώτη πράξη για την επανεκκίνηση του νέου προγράμματος.

Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζεται η οικονομική δυνατότητα του Οργανισμού να ανταποκρίνεται στις κάθε φορά ανειλημμένες του υποχρεώσεις.

Ήδη, είναι στο στάδιο τελικής διαμόρφωσης το νέο πλαίσιο όρων και προϋποθέσεων του δανειοδοτικού προγράμματος του ΟΕΚ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.