Όλοι έχουν δικαίωμα στην ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν για ένα καλύτερο Δήμο Αχαρνών

Αφορμή τα τηλέφωνα διαφόρων γνωστών για την στήριξη και εκλογή ως δημάρχου Αχαρνών του Σωτήρη Ντούρου τη δεύτερη Κυριακή.

“..better the devil you know, than the devil you don’t…”, λέει μια παροιμία με την οποία δε συμφωνώ καθόλου. Αυτό το σκεπτικό, το σκεπτικό μιας δεύτερης ευκαιρίας, μιας δεύτερης τετραετίας (και όχι μόνο) εδραίωσε χρόνια πριν την κρίση και την καταστροφή της χώρας. Οι πολίτες ψηφίζαμε, πιστεύοντας πως δεν είχαν ολοκληρώσει το έργο η τη διαδρομή τους οι κυβερνήσεις, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους διοικούντες να οργανώνονται ακόμα περισσότερο, να διευρύνουν την ρεμούλα και να απλώνουν τα πλοκάμια τους προς όλες τις κατευθύνσεις σφίγγοντας και απομυζώντας τα πάντα.

Θεωρώ ότι ο χρόνος μιας τετραετίας (πενταετίας πλέον) είναι αρκετός, εφόσον υπάρχουν πρόγραμμα, ικανά στελέχη, διοικητική δομή και γνώση, για να έχουν οι δημότες εικόνα των δράσεων για την βελτίωση του δήμου. Οι προεκλογικές εξαγγελίες δεν μπορούν να είναι ασκήσεις επί χάρτου, δεν υπάρχουν περιθώρια, δεν μπορεί να υπάρχει πίστωση χρόνου.

Ο καθένας δικαιούται να έχει την ευκαιρία του. Να αποδείξει ότι μπορεί να υλοποιήσει το πρόγραμμα του γιατί έχει αποδειχτεί ότι μόνο η πρόθεση δεν αρκεί. Η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε την ευκαιρία της.

Αυτή τη Κυριακή ας δώσουμε την ευκαιρία σε μια διαφορετική παράταξη να έχει την δική της ευκαιρία στον Δήμο Αχαρνών.

Νάσος Βαλαβάνης
Κάτοικος Ολυμπιακού Χωριού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.