Ο Χάρης Δαμάσκος σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία έρευνας και αξιολόγησης E-SURVEY

46854702_290921184882507_5314288414026104832_oΟ Χάρης Δαμάσκος καλωσόρισε στην δημοτική μας παράταξη, την εταιρεία έρευνας και αξιολόγησης Ε-SURVEY, του φίλου και εκλεκτού συμπολίτη μας Θοδωρή Σπηλιώτη, συγγραφέα του best seller βιβλίου «Ο Μοναχός που έγινε CEO», θεμελιωτή του Αθωνικού Management, λέκτορα του πανεπιστημίου Πειραιώς, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της E-SURVEY.

«Εγκαινιάζουμε μαζί και κατά αποκλειστικότητα στον Δήμο Αχαρνών, την πραγματοποίηση ερευνών και καταμέτρησης απόψεων σε όλα τα θέματα που αφορούν τον Δήμο μας, προκειμένου να συγκεντρώσουμε και να αξιολογήσουμε με επιστημονικό τρόπο, όλα τα καίρια προβλήματα και τις απόψεις των συμπολιτών μας. Οι έρευνες διενεργούνται με τη μέθοδο του ερωτηματολογίου μέσω tablet, τα οποία χρησιμοποιούν υποψήφιοι και φίλοι εθελοντές της παράταξης. Η πρώτη έρευνα αφορά τους νέους της πόλης μας και η θετική ανταπόκριση και η συμμετοχή σας στο ερωτηματολόγιο είναι απαραίτητη και σημαντική!»

esurvey_logoΤο E-SURVEY είναι ουσιαστικά μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που μπορεί να ενσωματωθεί με πολλούς τρόπους σε μία επιχείρηση, μπορεί να έχει τη μορφή και το περιεχόμενο που θέλει ο ενδιαφερόμενος ή ο υπεύθυνος της επιχείρησης, και μπορεί να είναι προσβάσιμη τόσο μέσω WiFi, όσο και μέσα από tablet με λειτουργικό Android ή iOS και το ποιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δουλεύει και χωρίς την χρήση Internet.

e-survey_cover_1200xΟ ενδιαφερόμενος μπορεί να προσαρμόσει το ερωτηματολόγιο στα δικά του μέτρα, ενώ εάν η επιχείρηση έχει πολλά σημεία παρουσίας, μπορεί να συγκρίνει τα αποτελέσματα για κάθε ένα σημείο ξεχωριστά. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα από τον πελάτη γίνεται ανώνυμα, ενώ σε πρακτικό επίπεδο, η πρόσβαση μπορεί να γίνει είτε μέσω ενός tablet που θα φέρνει στον πελάτη ο υπάλληλος, είτε με τη χρήση κάποιου tablet σε σημείο πρόσβασης του πελάτη (πχ στη reception ενός ξενοδοχείου). Τα αποτελέσματα απεικονίζονται σε πραγματικό χρόνο στον ιδιοκτήτη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.