Του Νάσου Βαλαβάνη
Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Αχαρνών με τον Χάρη Δαμάσκο – Δ.Ε.Κ.Α.
Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Η υποψηφιότητά μου στην παράταξη Δ.Ε.Κ.Α. –Δημιουργούμε Ένα Καλύτερο Αύριο- με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χάρη Δαμάσκο δεν είναι απλά μια συμμετοχή.
Είναι το αποτέλεσμα της διαρκούς αγωνίας μου για το τι συμβαίνει πλέον στον Δήμο. Είναι η διεκδικητική στάση του απελπισμένου από την τοπική εξουσία δημότη, για τα αυτονόητα. Του ενεργού δημότη που αρνείται τον συμβιβασμό με την θλιβερή πραγματικότητα και αντιδρά. Του κατοίκου του Ολυμπιακού Χωριού που βιώνει την εγκατάλειψη και την απαξίωση, που διερωτάται για το αύριο χωρίς να υπάρχει σήμερα, για το μέλλον των παιδιών του.
Η αναβάθμιση του Ολυμπιακού Χωριού στην θέση που του αρμόζει και η επίλυση των εξαιρετικά σοβαρών προβλημάτων του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, μέσα από τον «Κλεισθένη», με την αναβάθμιση του ίδιου του Δήμου αλλά και την εκπροσώπησή του μέσα σε αυτόν.
Υπάρχει πλέον αναγκαιότητα για ένα Δήμο έξυπνο, γρήγορο, ευέλικτο, ασφαλή, με πρόγραμμα, όραμα και αντανακλαστικά. Ένα Δήμο που να εμπιστεύονται οι δημότες. Που να μπορεί να εφαρμόζει όσα σχεδιάζει. Εμείς, στη “Δ.Ε.Κ.Α.”, έχουμε και τη θέληση και τη γνώση.
Με το δικαίωμα που μου δίνει η μέχρι σήμερα πορεία και το έργο μου στα κοινά αλλά και με συναίσθηση ευθύνης, ζητώ την στήριξη σας και μέσα από αυτήν, την ευκαιρία το Ολυμπιακό Χωριό να εκπροσωπηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ψηφίζουμε στον δήμο μας και ορίζουμε την τύχη μας!
Η εμπειρία σου και η αγάπη σου για το Ολυμπιακό Χωριό όπου και ζείς είναι μεγάλη. Καλή δύναμη φίλε Νασο
Μου αρέσει!Αρέσει σε 1 άτομο
Τη δική σου εμπειρία και γνώση θα χρειαστούμε όλοι την επομένη των εκλογών Δήμαρχε και φίλε μου Θέμη. Ας μην ξεχνάνε κάποιοι ότι ο Δήμος Θρακομακεδόνων «παραδόθηκε» πεντακάθαρος, με πλεόνασμα στο ταμείο του στον Δήμο Αχαρνών και αυτό τα λέει όλα! Τα καλύτερα έρχονται! Καλή μας δύναμη.
Μου αρέσει!Μου αρέσει!