Γιατί με τον Χάρη Δαμάσκο;

Του Νάσου Βαλαβάνη
Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Αχαρνών με τον Χάρη Δαμάσκο – Δ.Ε.Κ.Α.

Οι σύγχρονοι Δήμοι σήμερα αποτελούν μια μορφή δημόσιας, κοινωνικής, παραγωγικής και οικονομικής μονάδας με μεγάλες διοικητικές προκλήσεις, ενώ η λειτουργία τους προϋποθέτει σύγχρονες μορφές διοίκησης και εποπτείας. Χρειάζονται διοίκηση με όραμα, αναπτυξιακές και κοινωνικές πρωτοβουλίες με την παράλληλη υποστήριξη της τοπικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η πλήρης διαφάνεια και συνέπεια στη διαχείριση των κοινών αποτελεί προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία του Δήμου, ενώ ο Δήμαρχος είναι ανάγκη να διαθέτει αυξημένες διοικητικές, τεχνοκρατικές ικανότητες και γνώσεις για να διοικήσει αποτελεσματικά ένα οργανισμό με διαφορετικές τοπικές κοινωνίες όπως ο Δήμος των Αχαρνών.

Χρόνια τώρα αποτελεί ζητούμενο για τον Δήμο μας μια διοίκηση που να οραματίζεται, να προγραμματίζει, να συντονίζει, να αντιμετωπίζει και να διαχειρίζεται τα τρέχοντα θέματα ασκώντας παράλληλα την αναγκαία εποπτεία για ενιαία διοίκηση και αντιμετώπιση κυκλωμάτων.

Μια τέτοια διοίκηση, για να είναι αποτελεσματική, θα πρέπει να έχει Δήμαρχο δίκαιο, τίμιο, αποφασιστικό, με άποψη και οξυδέρκεια, ένα δήμαρχο που να μην χαρίζεται, με ικανότητα επιλογής δυναμικών, δημιουργικών και ικανών συνεργατών με τα αναγκαία γνωστικά και διοικητικά προσόντα.

Με τον Χάρη Δαμάσκο λοιπόν γιατί έχει το προφίλ του Δημάρχου που περιγράφω παραπάνω.

Του Δημάρχου που μπορεί να Δημιουργήσει Ένα Καλύτερο Αύριο!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.