Γιατί πρέπει να υπάρχει μια δικαιολογία για όλα;

olympic_village_newsΣε προηγούμενο άρθρο μου αναφέρθηκα στο ότι ο ιστότοπος του Δήμου Αχαρνών χρειάζεται ενημέρωση. Με διάφορα μηνύματα και email που έλαβα αλλά και από σχόλια στην ανάρτηση του άρθρου στο FB κάποιοι βιάστηκαν να μου υπενθυμίσουν ότι ή Δημοτική Αρχή είναι νέα, ότι χρειάζεται χρόνος, ότι επίκεινται αναδιοργανώσεις, ότι το Γραφείο Τύπου για να οργανωθεί “θέλει τον χρόνο του”.

Έλεος! Μια υπενθύμιση έκανα διότι ο ιστότοπος του Δήμου είναι το πρόσωπο προς τα έξω, σε αυτό θα αποτανθεί ο επισκέπτης για να μάθει ποια είναι τα τα νέα Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων του Δήμου -και όχι μόνον-, σε ποιους θα απευθυνθεί, θα γράψει μια επιστολή.
Και το κάναμε ολόκληρο θέμα!

Για όσους ασχολούνται με ιστότοπους και ιστοσελίδες και έχουν μια ελάχιστη ιδέα, για την ενημέρωση αυτή δεν χρειάζονται ούτε 10′ χρόνος. Το αν το Γραφείο Τύπου για να οργανωθεί “θέλει τον χρόνο του” είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. “Τον χρόνο του ήθελε” επίσης για να δημοσιοποιήσει και να προβάλλει ανάλογα -ας πούμε- και την ημερίδα που διοργάνωσαν Ελληνική Αστυνομία και Δήμος Αχαρνών με θέμα «Απρόσκοπτη κίνηση στις πόλεις» που ματαιώθηκε για δεύτερη φορά;

Φανταστείτε τι θα μπορούσαν να απαντήσουν κάποιοι αν τώρα έγραφα για τις νέες τεχνολογίες και την πληροφορική που αποτελούν εργαλείο για την εξυπηρέτηση των δημοτών και την λειτουργική αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών.
Φανταστείτε τι θα μπορούσαν να απαντήσουν κάποιοι αν έγραφα τώρα για τον εκσυγχρονισμό του οργανογράμματος του Δήμου και των Νομικών Προσώπων.
Φανταστείτε τι θα μπορούσαν να απαντήσουν κάποιοι αν έγραφα τώρα για την ενοποίηση και ολοκλήρωση των πληροφοριακών συστημάτων του Δήμου άλλων πολλών τέτοιων “παράξενων πραγμάτων”.

Δεν γράφω όμως για τέτοια γιατί πουθενά στο πρόγραμμα της “Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος” δεν αναφέρεται κεφάλαιο για την Διοίκηση ή την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.