Η «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» ανακοινώνει την πρόσληψη 19 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Δημοτική Φροντίδα ΑχαρνώνΗ «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αχαρνών ανακοινώνει την πρόσληψη δεκαεννιά (19) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2019-2020.

Οι  ενδιαφερόμενοι  μπορούν να  υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής καταθέτοντας όλα τα δικαιολογητικά τους, στα  γραφεία του ΝΠΔΔ «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» στην διεύθυνση Αγίας Τριάδος 39, Αχαρνές, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2167005271, από την Δευτέρα  07-10-2019  και για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες έως και  την Τετάρτη 16-10-2019 , κατά τις ώρες 11:00 – 13:00.

Στην σελίδα της ΔΗ.Φ.Α. μπορείτε να βρείτε την Ανακοίνωση (Ειδικότητες, Δικαιολογητικά, Κριτήρια επιλογής, Προθεσμίες), την Αίτηση-Δήλωση και τις Υπεύθυνες Δηλώσεις που χρειάζονται.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.