Δημόσια διαβούλευση για τα θέματα των συγκοινωνιών του Δήμου Αχαρνών …χωρίς δημόσια ανακοίνωση!

Μέσα Μαζικής ΜεταφοράςΔιαβάζουμε από την ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών «Την έναρξη της διαβούλευσης για τα θέματα των συγκοινωνιών σηματοδότησε η ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (18/10) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η νέα Δημοτική Αρχή, έχοντας θέσει ως μία βασική προτεραιότητα το συγκεκριμένο ζήτημα, προχώρησε στη σύσταση επιτροπής, η οποία θα αναλάβει να αναζητήσει λύσεις σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες.»

Πολύ σωστά η Νέα Δημοτική Αρχή και θεωρεί το θέμα ως βασική προτεραιότητα και προχώρησε στη σύσταση επιτροπής και πολύ σωστά έθεσε το θέμα σε Δημόσια Διαβούλευση.

Όμως:

  • Δεν υπήρξε ανακοίνωση ότι θα τεθεί σε Δημόσια Διαβούλευση. Υπήρξε ανακοίνωση αφού πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση (18/10/19).
  • Με ποιο κριτήριο ειδοποιήθηκαν μόνον οι Σύλλογοι που παρευρέθησαν; Δεν υπάρχουν άλλοι Σύλλογοι/Φορείς με πρόβλημα στις περιοχές τους για να κάνουν εισηγήσεις; Επιτρέπεται για ένα μείζον θέμα που ταλανίζει τον Δήμο, οι Πρόεδροι των Συλλόγων να ειδοποιούνται κατ’ ιδίαν τηλεφωνικώς; Τι είδους Δημόσια Διαβούλευση είναι αυτή;
  • Θα υπάρξει ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του Δήμου όπως είθισται να συμβαίνει με τις Δημόσιες Διαβουλεύσεις ώστε οι δημότες να υποβάλλουν απόψεις, γνώμες, εισηγήσεις;
  • Θα βγει ανακοίνωση για την επόμενη ημερομηνία συνάντησης Επιτροπής, Φορέων, Εκπροσώπων;

Νάσος Βαλαβάνης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.