Συγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (Δ.Ε.Π.) του Δήμου Αχαρνών

Δημοτική Επιτοπή ΠαιδείαςΣυγκροτήθηκε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (Δ.Ε.Π.) του Δήμου Αχαρνών, για τα έτη 2019 –2021 αποτελούμενη από:

1. Την κ. Λουΐζα Κοσμίδου, Δημοτική Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, ως Πρόεδρο αυτής, αναπληρούμενη από τη Δημοτική Σύμβουλο κ. Χρηστίνα Κατσανδρή.

2. Την κ. Ευφροσύνη Λιόντου, Διευθύντρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον κ. Παναγιώτη Καμπαδάκη, Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών.

3. Τον κ. Σπυρίδωνα Καραβία, Διευθυντή του 5ου Γυμνασίου Αχαρνών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την κ. Άννα Σούλη, Διευθύντρια του 10ου Γυμνασίου Αχαρνών.

4. Την κ. Αφροδίτη Τζίγκου, εκπαιδευτικό του 4ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών, ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος την κ. Νίκη Σαμαρίδη, εκπαιδευτικό του 7ουΓενικού Λυκείου Αχαρνών, εκπρόσωποι της Δ ́ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής.

5. Τον κ. Δημήτριο Τρίμπο, εκπαιδευτικό του 27ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, ως τακτικό μέλος με αναπληρωματικό μέλος την κ. Μαρία Σφυρή, εκπαιδευτικό του 22ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, εκπρόσωποι του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ».

6. Την κ. Κυριακή Ασλανίδη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος, τον κ. Στέργιο Πεδιαδίτη, εκπρόσωποι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αχαρνών.

7. Τον κ. Νικόλαο Ανδρονικίδη εκπρόσωπο των παραγωγικών τάξεων ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον κ. Δημήτριο Κουτσομπέλη.

Ως γραμματέα της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (Δ.Ε.Π.), ορίζεται η μόνιμη υπάλληλος του Δήμου Αχαρνών, Κωνσταντίνα Δημητρέση του Γεωργίου, κλάδου ΔΕ1 Διοικητικού, με βαθμό Α ́, Προϊσταμένη του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης Σχολικών Επιτροπών και Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, με αναπληρώτρια την υπάλληλο του ιδίου τμήματος της Διεύθυνσης, Ευαγγελία Αγγελίδου του Δημητρίου, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού, με βαθμό Β’.

Διαβάστε εδώ την Απόφαση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.