Πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Ειδικών Συμβούλων του Δημάρχου Αχαρνών

Δήμος ΑχαρνώνΟ Δήμαρχος Αχαρνών προτίθεται να προβεί στην πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων Ειδικών Συμβούλων με αντικείμενα:

1) Κωδ. 101 – Οικονομικά θέματα, λογιστικού περιεχομένου.

2) Κωδ. 102 – [1]. Ενασχόληση με θέματα που αφορούν ζητήματα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την προώθηση της Δια Βίου Μάθησης, στο πλαίσιο του αντίστοιχου εθνικού και περιφερειακού προγραμματισμού, καθώς και [2]. προγραμμάτων και δράσεων για την υποστήριξη των μαθητών της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ενηλίκων , αλλά και για τη γενική παιδεία των κατοίκων, στην περιφέρεια του Δήμου.

3) Κωδ. 103 – [1]. Προγράμματα και δράσεις στον τομέα του πολιτισμού, για την προστασία του τοπικού πολιτισμού, την λαογραφία, την ιστορία, την προβολή των πολιτιστικών αγαθών και των πολιτιστικών έργων που παράγονται σε τοπικό επίπεδο, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, συνέδρια, συμπόσια και άλλες πολιτιστικές-επετειακές εκδηλώσεις. [2]. Προώθηση της ανάπτυξης του πολιτιστικού τουρισμού, συμβάλλοντας στη δημιουργία τουριστικού ρεύματος με προωθητικές ενέργειες, μέσω τύπου, δημοσίων σχέσεων, ηλεκτρονικών μέσων, διαφημιστική προβολή, ενημερωτικών εντύπων, βιβλίων, φυλλαδίων, για την προβολή των επιδιωκομένων και τη διάχυση κάθε πληροφορίας που εξυπηρετεί τον σκοπό του.

4) Κωδ. 104 – [1]. Επικοινωνιακή πολιτική, για την προώθηση των επιδιώξεων/ στόχων/ συμφερόντων του Δήμου και ενέργειες που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση της. [2]. Ενημέρωση δημοτών, για τις δραστηριότητες του Δήμου και πρόκληση ενδιαφέροντος των πολιτών με σκοπό τη συνεργασία τους μαζί του. [3]. Εκδηλώσεις επικοινωνίας του Δημάρχου με τους κατοίκους του Δήμου, για την διαπίστωση των αναγκών τους και την καταγραφή από κοντά των προβλημάτων τους. Ενημέρωση δημοτών, για τα δικαιώματά τους και τις ενέργειες που απαιτούνται, για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους. [4]. Οργάνωση τελετών, δεξιώσεων, γευμάτων, εορτών, υποδοχής και ξενάγησης διαφόρων προσωπικοτήτων. [5]. Προωθητικές ενέργειες μέσω τύπου, Δημοσιεύσεις, συνεντεύξεις τύπου, δημοσίων σχέσεων, ηλεκτρονικών μέσων, διαφημιστική προβολή, ενημερωτικών εντύπων, βιβλίων, φυλλαδίων, για την προβολή των επιδιωκομένων και τη διάχυση κάθε πληροφορίας που εξυπηρετεί τον σκοπό του.

Οι ενδιαφερόμενοι για την πλήρωση των παραπάνω θέσεων καλούνται όπως προσέλθουν εντός 5 εργάσιμων ημερών, από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας στον τύπο, στο Δημοτικό Κατάστημα και στις ιστοσελίδες του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και του Δήμου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Πρωτόκολλο του Δήμου, αυτοπροσώπως ή με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, καταθέτοντας αίτηση με επισυναπτόμενα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Αρμόδια υπάλληλος για επικοινωνία ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗ στο τηλέφωνο 2132072421.

Διαβάστε εδώ την Δημόσια Γνωστοποίηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.