Προσωρινή η συστέγαση του Κέντρου Υγείας και της Πολυκλινικής Ολυμπιακού Χωριού (ΑΕΜΥ)

PoliklinikiΠροσωρινή -έως ότου βρεθεί κατάλληλος χώρος για τη στέγαση του Κέντρου Υγείας στον κεντρικό ιστό της πόλης των Αχαρνών- η συστέγαση των δύο δομών. Σε αυτή την διαπίστωση κατέληξαν η Αρχή του Δήμου και οι εκπρόσωποι του Κέντρου Υγείας και της Πολυκλινικής Ολυμπιακού Χωριού.

Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος, έχει ως εξής:

«Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων των Αχαρνών οδεύει προς εξεύρεση λύσης. Πρόκειται για τη μεταφορά του Κέντρου Υγείας Αχαρνών, που στεγάζεται στο Ολυμπιακό Χωριό, στον κεντρικό ιστό της πόλης, ούτως ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τους δημότες.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπύρου Βρεττού και του Βουλευτή Ανατολικής Αττικής κ. Βασίλη Οικονόμου συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Κέντρου Υγείας και της Πολυκλινικής Ολυμπιακού Χωριού (ΑΕΜΥ) σε μια προσπάθεια χάραξης νέας στρατηγικής. Κοινή διαπίστωση των δύο πλευρών αποτελεί το γεγονός ότι η συστέγαση των δύο δομών πρέπει να είναι προσωρινή έως ότου βρεθεί κατάλληλος χώρος για τη στέγαση του Κέντρου Υγείας. Η μέχρι τώρα κατάσταση δεν επιτρέπει την παροχή υπηρεσιών υγείας σε μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού του Δήμου, λόγω της μεγάλης απόστασης από πολλές περιοχές των Αχαρνών. Μια τέτοια δομή θα πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμη και για το λόγο αυτό εκτιμάται πως η μετακόμιση του Κέντρου Υγείας στον κεντρικό ιστό της πόλης θα αποτελέσει τη δέουσα επιλογή, την οποία άλλωστε πολλοίς δημότες εξέφραζαν διαρκώς.

Από την πλευρά του Κέντρου Υγείας Αχαρνών στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διευθυντής Νίκος Μπουζιάνης και ο υποδιευθυντής Βασίλης Ασημιάδης, ενώ από την πλευρά της ΑΕΜΥ παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κύριλλος Παπακυρίλλου, ο Αντιπρόεδρος και Εντεταλμένος Σύμβουλος Θεόδωρος Κουρτσούνης και η Διευθύνουσα Σύμβουλος Ευαγγελία Βελέντζα.»

Εδώ το Δελτίο Τύπου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.