Πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικών Συμβούλων του Δημάρχου Αχαρνών

Δήμος ΑχαρνώνΟ Δήμαρχος Αχαρνών προτίθεται να προβεί στην πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικών Συμβούλων με αντικείμενα:

1) Την οργάνωση, εποπτεία και δράσεων των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, την εκπόνηση μελετών, σύνταξη εκθέσεων, υποβολή προτάσεων ή εισηγήσεων, επεξεργασία και παρουσίαση στοιχείων απαραίτητων για την πραγμάτωση των σκοπών του Δήμου, συστηματική παρακολούθηση στον τομέα της δραστηριότητάς του και κάθε άλλη εργασία που του ανατίθεται από το Δήμαρχο.

2) Οικονομική και Διοικητική Διαχείριση και πρωτίστως σε θέματα εκπόνησης και σύνταξης φακέλων, για ένταξη δράσεων και προγραμμάτων του Δήμου σε χρηματοδοτήσεις από πόρους του ΕΣΠΑ και άλλων Κοινοτικών, Εθνικών και Ευρωπαϊκών πόρων.

Οι ενδιαφερόμενοι για την πλήρωση των παραπάνω θέσεων καλούνται όπως προσέλθουν εντός 5 εργάσιμων ημερών, από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας στον τύπο, στο Δημοτικό Κατάστημα και στις ιστοσελίδες του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και του Δήμου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Πρωτόκολλο του Δήμου, αυτοπροσώπως ή με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, καταθέτοντας αίτηση με επισυναπτόμενα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Αρμόδια υπάλληλος για επικοινωνία ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗ στο τηλέφωνο 2132072421.

Διαβάστε εδώ την Δημόσια Γνωστοποίηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.