Ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύσταση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αχαρνών

DImos Axarnwn mainΣε συνέχεια της με αρ. πρωτ. 42874/02-10-2019 ανοικτής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύσταση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και λόγω του ότι δεν επετεύχθη ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών παρατείνουμε την ημερομηνία επιβολής υποψηφιοτήτων, έως την 10/12/2019.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 78 του Ν.4555/2018, στους δήμους με πληθυσμό μεγαλύτερο από πέντε χιλιάδες (5.000) κατοίκους, συγκροτείται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου «Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης», ως όργανο με συμβουλευτικές αρμοδιότητες.

Η διάρκεια της θητείας της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης ακολουθεί τη θητεία των Δημοτικών Αρχών.

Η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης αποτελείται από εκπροσώπους των φορέων της τοπικής κοινωνίας και από δημότες, που συμμετέχουν σε αριθμό ίσο με το ένα τρίτο (1/3) του αριθμού των μελών εκπροσώπων φορέων. Οι δημότες ορίζονται μετά από κλήρωση μεταξύ των εγγεγραμμένων σε ειδικό κατάλογο που τηρείται στο Δήμο και στον οποίο μπορεί να εγγράφεται κάθε δημότης που είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου.

Για τον λόγο αυτό και προκειμένου το Δημοτικό μας Συμβούλιο να προβεί στην συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αχαρνών για την δημοτική περίοδο 2019 – 2023.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

Α. Οι δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να εγγραφούν στον ειδικό κατάλογο που τηρείται στο Δήμο Αχαρνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν.4555/2018,

Β. Οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων και φορέων να υποβάλλουν σχετικό αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στο πρωτόκολλο του Δήμου (ισόγειο κτιρίου Δημοτικών Υπηρεσιών) ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@acharnes.gr.

Όλες οι υποψηφιότητες υποβάλλονται έως τις 10/12/2019 στο πρωτόκολλο του Δήμου (ισόγειο κτιρίου Δημοτικών Υπηρεσιών) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@acharnes.gr και πρέπει να περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (Επωνυμία Φορέα / Ονοματεπώνυμο Δημότη, Τηλέφωνο, Διεύθυνση, Τ.Κ. , e-mail).

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 2132072450, -457.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ Ι. ΒΡΕΤΤΟΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.