Διακήρυξη διαγωνισμών για την εκμίσθωση κυλικείων Γυμνασίων και Λυκείων Δήμου Αχαρνών

DImos Axarnwn mainΗ Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση των κυλικείων του 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – 8ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ.

Ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση των κυλικείων του 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – 8ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ θα διενεργηθεί στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις 08/09/2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 π.μ. του 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και ώρα 12:30 του 8ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να υποβάλλουν την προσφορά ενδιαφέροντος για το σχολικό κυλικείο στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών, στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών, στο κτήριο των δημοτικών υπηρεσιών, 2ο οροφ., έως την 08/09/2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 π.μ.

Εδώ η Διακήρυξη των Διαγωνισμών Γυμνασίων

Επίσης,

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση των κυλικείων του 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ – 5ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ – 6ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ.

Ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση των κυλικείων του 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ – 5ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ – 6ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ θα διενεργηθεί στα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις 9/09/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 π.μ. του 3ου ΛΥΚΕΙΟΥ και ώρα 11:30 π.μ. του 5ου ΛΥΚΕΙΟΥ και ώρα 12:30 π.μ. του 6ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να υποβάλλουν την προσφορά ενδιαφέροντος για το σχολικό κυλικείο στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών, στο κτήριο των δημοτικών υπηρεσιών, 2ος όροφ., έως την 9/09/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 π.μ.

Εδώ η Διακήρυξη των Διαγωνισμών Λυκείων

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τηλ. 213 2072 509, απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν τις διακηρύξεις των διαγωνισμών, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 8:00-15:00).

Αντίγραφο των διακηρύξεων θα δημοσιευθούν 30 τουλάχιστον ημέρες πριν τη διενέργεια του διαγωνισμού στην εξώθυρα του Δημοτικού Καταστήματος, στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου, καθώς και σε τοπικές εφημερίδες.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.