Vodafone Red Awards, the Retail Edition: Επιμενίδης Βαλαβάνης

Συνέντευξη με τον Top of Retail Επιμενίδη Βαλαβάνη

Επιμενίδη, περιέγραψε με λίγα λόγια την έως τώρα πορεία σου στη Vodafone.
Ξεκίνησα την πορεία μου στην εταιρία τον Δεκέμβριο του 2017 και τον τελευταίο ενάμισι χρόνο περίπου, ανήκω στην οικογένεια της Νέας Ερυθραίας (VW507)

Τι είναι αυτό που σε παρακινεί και τι αγαπάς περισσότερο στη δουλειά σου;
Κίνητρο για μένα, πιστεύω πως είναι η καθημερινή αυτοβελτίωση και παρακινώ τον εαυτό μου να βλέπω μέσα από τα μάτια των πελατών, το πως θα ήθελα να εξυπηρετηθώ εγώ στη θέση τους και στοχεύω στην ικανοποίηση των προβλημάτων τους, έτσι ώστε να φύγουν αλλά και να επιστρέψουν ξανά με χαμόγελο και εμπιστοσύνη απέναντι στο πρόσωπό μου. Αυτό είναι και η μεγαλύτερη επιβράβευση για μένα.

Ποιο είναι το πιο δύσκολο που έχεις καταφέρει;
Θεωρώ πως είναι η προσαρμοστικότητα και η αντιμετώπιση πολλών και διαφορετικών προσωπικοτήτων. Καθημερινά, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες που πρέπει να ικανοποιήσω και να φέρω εις πέρας, ειδικά σε καιρούς όπως τώρα, που υπάρχει η πανδημία και μέσα σε όλα πρέπει να διαχειριζόμαστε με επιτυχία τον προβληματισμό, τον φόβο, ακόμα και τον εκνευρισμό που πηγάζει από όλη αυτή την κατάσταση.

Ποιο είναι το μυστικό σου που σε οδήγησε στην κορυφή και πως προσπαθείς να παραμένεις ψηλά κάθε φορά;
Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιο μυστικό παρά μόνο η στοχοπροσήλωση στην εξέλιξη μου μέσα από την δουλειά, η επιμονή για την αναζήτηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, η ειλικρινής σχέση με τους πελάτες που δημιουργεί εμπιστοσύνη, η συνεχής εκμάθηση σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες όπως και η άριστη επικοινωνία και συνεργασία με τα ανώτερα κλιμάκια της εταιρίας για να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που προκύπτει.

Πώς σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;
Παραδέχομαι πως είμαι fan του gaming και αγαπώ να παρακολουθώ σειρές και ταινίες, όμως περισσότερο προτιμώ, όταν μου δίνεται η ευκαιρία, να περάσω χρόνο με φίλους μου ή την οικογένεια μου κάνοντας διάφορες δραστηριότητες.

Πηγή: Vodafone

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.