ΔΗ.Κ.Ε.Α.: Προμήθεια 4 αυτοκίνητων με leasing ως το τέλος του έτους ..και βλέπουμε

ΔΗ.Κ.Ε.Α.Από τη Συνεδρίαση της ΔΗ.Κ.Ε.Α. 16/10/2020 – Αρ. Πρωτ.πρόσκλησης 607/08-10-2020

[..Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών δεν διαθέτει αυτοκίνητα να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της και τους σκοπούς της με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ και να περιμένουμε από άλλους φορείς να μας εξυπηρετούν κάθε φορά.
 
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τις καθυστερήσεις ως προς την διεκπεραίωση των θεμάτων που είχε να λύσει η επιχείρηση και την ταλαιπωρία των υπαλλήλων της, επίσης δεν υπήρχε επαρκής προφύλαξη των υπαλλήλων της από την πρόληψη διασποράς του κορωνοϊού.

Οι διαρκώς αυξανόμενες δράσεις της επιχείρησης και σε νέους τομείς (κοινωνικό φροντιστήριο, δημοτική συγκοινωνία, πολιτιστικά δρώμενα, ανάγκη προώθησης των δράσεων) αποτελεί αδήριτη ανάγκη να έχει στη διάθεσή της τουλάχιστον 6 επιβατικά αυτοκίνητα για την κάλυψη των αναγκών της.

Προτείνεται η άμεση προμήθεια 2 αυτοκινήτων για να καλύψουμε τις τρέχουσες ανάγκες μας και αν οι συνθήκες το απαιτήσουν την προμήθεια των άλλων 2 αυτοκινήτων μέχρι το τέλος του έτους.

Κρίθηκε ότι από τις προσφορές που συγκεντρώθηκαν ότι τα ΙΧ Citroen C3 και Nissan Xtrail πληρούν τις ανάγκες της επιχείρησης και οι προσφερόμενες υπηρεσίες (ασφάλεια, συντήρηση, τέλη κυκλοφορίας κλπ) περιλαμβάνονται στο συνολικό μηνιαίο κόστος που ενδεικτικά αναφέρεται στην προσφορά και προσδιορίζεται στο ύψος των 195,54€έκαστοκαι 722,37€ αντίστοιχα πλέον ΦΠΑ 24%.Το παραπάνω κόστος ανταποκρίνεται στην οικονομική δυνατότητα που διαθέτει η επιχείρηση.]

Διαβάστε εδώ
ΑΔΑ: 6Γ9ΝΟΞΥ5-ΦΙ1 – ΑΠΟΦΑΣΗ 54 – ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΜΙΣΘΩΣΗ (LEASING) ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.