ΔΗΚΕΑ: Διαδικασία διαπραγμάτευσης με αναδόχους ο στολισμός των Ενοτήτων Αχαρνών-Θρακομακεδόνων (προϋπολογισμού 120.000€)

ΔΗ.Κ.Ε.Α.Η ΔΗ.Κ.Ε.Α. την συνεδρίασή της 27/11/2020 αποφάσισε την προσφυγή στη διαδικασία διαπραγμάτευσης με αναδόχους -χωρίς προηγούμενη δημοσίευση προκήρυξης- την ανάθεση σύμβασης για την «Προμήθεια και Τοποθέτηση Εορταστικού Διακόσμου Δ.Ε. Αχαρνών και Δ.Ε. Θρακομακεδόνων», προϋπολογισμού 120.000,00€ (πλέον ΦΠΑ) καθώς:

..[Όλα αυτά Δημιουργούν στην ΔΗ.Κ.Ε.Α.-που μεταξύ των Δράσεων της εκτός από τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, κλπ.έχει και τον καλλωπισμό των χώρων –την αδήριτη ανάγκη να προβεί σε δράσεις που θα ανεβάσει το ηθικό των Δημοτών και θα τονώσει την διάθεση τους, δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα στα μοναχικά φετινά Χριστούγεννα, φωτίζοντας και στολίζοντας την πόλη στις δύο δημοτικές ενότητες ΑΧΑΡΝΩΝ και ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ]..

και επειδή

..[α) Η ΔΗ.Κ.Ε.Α.δεν διαθέτει τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό,
β) Η ΔΗ.Κ.Ε.Α., και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου, δεν διαθέτουν εξειδικευμένο προσωπικό,
γ) Οι ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργήθηκαν η καραντίνα στον εργασιακό τομέα (έλλειψη προσωπικού λόγω αναστολών συμβάσεων, προσωπικό σε τηλεργασία κλπ.), δεν επέτρεψαν στην αναθέτουσα αρχή να προβεί σε έγκαιρο προγραμματισμό και προώθηση των απαραίτητων διαδικασιών, παρά την επιμέλεια που επιδεικνύει και ως εκ τούτου,
δ) Δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για την διενέργεια ούτε καν συνοπτικού διαγωνισμού, λόγω της εποχικότητας -1μήνας από τον οποίον τουλάχιστον δύο εβδομάδες απαιτούνται για την παροχή υπηρεσίας που αφορά στην τοποθέτηση,και θέση καλής λειτουργίας του φωτισμού]..

Δείτε εδώ την Απόφαση για προσφυγή στη διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση προκήρυξης

1 thought on “ΔΗΚΕΑ: Διαδικασία διαπραγμάτευσης με αναδόχους ο στολισμός των Ενοτήτων Αχαρνών-Θρακομακεδόνων (προϋπολογισμού 120.000€)

  1. Παράθεμα: Τελικά δωρεάν στολισμός για τον Δήμο Αχαρνών! | Επιτομή ειδήσεων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.