Η τηλεκπαίδευση στις Αχαρνές πραγματοποιείται σε παγωμένα σχολεία, καθώς η Δημοτική Αρχή δεν έχει εξασφαλίσει απαιτούμενο πετρέλαιο

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «ο Σωκράτης» καταγγέλλει ότι οι εκπαιδευτικοί πραγματοποιούν τηλεκπαίδευση σε παγωμένα σχολεία στις Αχαρνές γιατί η Δημοτική Αρχή δεν έχει εξασφαλίσει απαιτούμενο πετρέλαιο.

«Το γεγονός ότι τα παιδιά δεν πάνε σχολείο δε σημαίνει ότι οι σχολικές μονάδες δεν είναι ανοικτές για την πραγματοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από εκπαιδευτικούς που, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, δεν την παρέχουν από την κατοικία τους.
Ο Σύλλογός μας έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων, από σχολικές μονάδες για το γεγονός ότι ο Δήμος Αχαρνών δεν έχει προχωρήσει στη χορήγηση πετρελαίου, ως όφειλε να κάνει, για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Το γεγονός αποδεικνύει για άλλη μια φορά την απαξίωση και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούν τα σχολεία.
Δεν ξεχνάμε ότι πέρυσι μαθητές καλούνταν να παρακολουθήσουν μάθημα σε παγωμένες αίθουσες, αφού αρκετά σχολεία έμειναν χωρίς πετρέλαιο για αρκετές ημέρες!!!

Ο Σύλλογος Π.Ε. Αν. Αττικής καταγγέλλει το γεγονός και καλεί τη Δημοτική Αρχή Αχαρνών να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει άμεσα στην παραγγελία πετρελαίου για τις σχολικές μονάδες.

Το Δ.Σ»
Δείτε εδώ την καταγγελία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.