Αμαξοστάσιο: Ανακοίνωση της Διασυλλογικής Επιτροπής Συλλόγων Ολυμπιακού Χωριού για την ενημέρωση των κατοίκων

Ανακοίνωση εξέδωσε η Διασυλλογική Επιτροπή Συλλόγων Ολυμπιακού Χωριού για την ενημέρωση των κατοίκων και αφορά στην κατασκευή του Αμαξοστασίου στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση:

ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ;

– Διασυλλογική Επιτροπή Συλλόγων Ολυμπιακού Χωριού –

Φίλοι συγκάτοικοι,

Σας ενημερώνουμε πώς από τον Οκτώβριο ‘20 γίνεται προσπάθεια από τον Δήμο Αχαρνών μόνιμης εγκατάστασης αμαξοστασίου των ΚΤΕΛ στην 3η είσοδο του Ολυμπιακού Χωριού απέναντι από το ΕΑΓΜΕ (πρώην ΙΓΜΕ).

Ο συγκεκριμένος χώρος ορίζεται με ΦΕΚ ως πολεοδομικό κέντρο του Ολυμπιακού Χωριού (κέντρο της Πόλης μας), ανήκει στον ΟΑΕΔ και η χρήση του προβλέπει ΜΟΝΟ κατασκευή μικρής κλίμακας εμπορικού κέντρου, χώρων αναψυχής, ανοικτού αμφιθεάτρου, χώρο εκθέσεων και δρώμενων, μουσικής σκηνής, μελλοντικών διοικητικών υπηρεσιών της κοινότητας μας κ.ά., πάντα ΕΠ’ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. Είναι το μοναδικό σημείο που μπορεί στο μέλλον να γίνει το επίκεντρο της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ των κατοίκων.
ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

Είναι αυτονόητο ότι οι κάτοικοι -έχοντας έννομο συμφέρον- ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτό να συμβεί υποβαθμίζοντας τον τόπο μας και την ευρύτερη περιοχή, υποσκάπτοντας το μέλλον της κοινότητας μας, συμβάλλοντας στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και εν τέλει σε ένα ασαφές μέλλον για τα παιδιά μας.

Οι εννέα (9) Σύλλογοι του Ολυμπιακού Χωριού ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ώστε κάτι τέτοιο να αποφευχθεί και έχουν καταγγείλει την παράνομη ενέργεια σε όλους τους εμπλεκόμενους επιτυγχάνοντας ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ενώ διενεργούνται έρευνες για τις παρανομίες και τις αυθαιρεσίες που έχουν συντελεσθεί. Ήδη η Πολεοδομία έχει επιβάλλει πρόστιμα στο ΚΤΕΛ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α.Ε για τις παράνομες εγκαταστάσεις.

Ως κάτοικοι του Ολυμπιακού Χωριού διεκδικούμε ένα ισχυρό συγκοινωνιακό δίκτυο με δρομολόγια ικανά να εξυπηρετούν σε καθημερινή βάση τις ανάγκες μας χωρίς όμως ο Πρότυπος Οικισμός μας να υποβαθμίζεται με τέτοια έργα που δεν δίνουν καμία απολύτως προοπτική ανάπτυξης και προόδου στον τόπο μας.

ΔΕΝ θα ανεχτούμε ένα ακόμα σκάνδαλο στο Ολυμπιακό Χωριό. Θα συνεχίσουμε να ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ.

Σε αυτήν την πολιτική της μπίζνας που επέλεξε η Δημοτική Αρχή και όχι της αξιοποίησης του χώρου όπως οι κάτοικοι αισθανόμαστε, χρειαζόμαστε και προτείνουμε, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ.

Οι Σύλλογοι του Ολυμπιακού Χωριού θα πραγματοποιήσουν συμβολική διαμαρτυρία την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 12:00 στον υπό κατάληψη χώρο.

Η ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Σύλλογος Κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού
Αθλητικό Σωματείο «Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ»
Αθλητικό Σωματείο «Α.Σ.Ο.Χ. ΑΘΗΝΑ»
Αθλητικό Σωματείο «Α.Σ.Ο.Χ. ΔΙΑΣ»
«ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ» Ολυμπιακού Χωριού
Σύλλογος «ΑΓΙΟΙ ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟΣ» Ολυμπιακού Χωριού
Σύλλογος «ΑΝΑΣΑ»
Σύλλογος Γυναικών Ολυμπιακού Χωριού «Η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ»
Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Ολυμπιακού Χωριού – Αχαρνών

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.