Συνεχόμενα και τραγικά τα «λάθη» της Δημοτικής Αρχής Αχαρνών

Ζούμε σε ένα Δήμο που όλα γίνονται παράτυπα ..αλλά για το καλό μας!
Σημασία δεν έχει η νομιμότητα, προέχει το καλό των δημοτών και να περνάν αυτοί καλά!

Έτσι, τα Χριστούγεννα ..για να χαρούν λίγο οι δημότες, η ΔΗΚΕΑ αποφασίζει δαπάνη 150.000€!!! για χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που φέρνει στο φως η ιστοσελίδα μας. Μετά την κατακραυγή των δημοτών ο Δήμαρχος το «μαζεύει» το θέμα και βρίσκει άλλον τρόπο να στολίσει τον Δήμο.

Πάντα για το καλό των δημοτών, εισηγείται κατασκευή παρανόμου αμαξοστασίου στο Ολυμπιακό Χωριό για να φτιάξει δημοτική συγκοινωνία. Μετά από σωρεία λαθών και άρνηση χρήσης του οικοπέδου από τον ΟΑΕΔ, ο Δήμαρχος -που έχει συγκατατεθεί για την εγκατάσταση του-,  νίπτει τας χείρας του και προσπαθεί να μετατοπίσει το βάρος για την απομάκρυνση του αμαξοστασίου στον ΟΑΕΔ. (Θα επανέλθω σύντομα στο θέμα).

Τώρα πάλι για το καλό των παιδιών των δημοτών –που όμως έχουν «Μπάρμπα στην Κορώνη»-, ξεφορτώνουν 6 φορτηγά  χώμα (από τα 11 προγραμματισμένα) σε οικόπεδο στους Θρακομακεδόνες (πάλι χωρίς να ψάξουν τη χρήση) για να διαμορφώσουν πίστα για άλματα για δυο παιδάκια που κάνουν BMX ποδήλατο. Αναρωτιέμαι ποιοι συμβουλεύουν τον Δήμαρχο (ρητορικό ερώτημα).

  • Υπάρχει απόφαση για την εναπόθεση χωμάτων στο συγκεκριμένο οικόπεδο από το Δημοτικό Συμβούλιο;
  • Πως λαμβάνεται μια τέτοια απόφαση όταν το Ο.Τ 64 βάσει ρυμοτομικού σχεδίου αποτελεί χώρο για Βρεφονηπιακό Σταθμό, Περιφερειακό Ιατρείο και Πρασίνου;
  • Τελικά το Τοπικό Συμβούλιο Θρακομακεδόνων που δεν είχε ενημερωθεί, έχει εντελώς διακοσμητικό ρόλο;

Συνεχόμενα και τραγικά τα “λάθη” της Δημοτικής Αρχής για τα οποία τηρείται σιγή ιχθύος από την αντιπολίτευση και τους συμπράττοντες!

Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να σταματήσει αυτή την Δημοτική Αρχή από την κατηφόρα της αλαζονείας όπου δημοτικοί σύμβουλοι και Πρόεδροι Οργανισμών οργιάζουν με σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για το συγκεκριμένο θέμα παρακάμπτοντας τη νομιμότητα. Δημοτικοί σύμβουλοι που στα Δημοτικά Συμβούλια δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη αλλά είναι λαλίστατοι στα social -ακουμπώντας ξεδιάντροπα σε πλάτες ξαδέλφων- και ας τους ξεφεύγει και καμιά διόρθωση από το auto correct!

Νάσος Βαλαβάνης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.