Ανάδειξη Αρχαίου Θεάτρου και Ολιστική Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου Δήμου Αχαρνών [1]

Στην 16η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών στις 06/11/2020 ο Γενικός Διευθυντής του Δήμου Αχαρνών κ. Νικόλαος Γεωργακόπουλος παρουσιάζει το σχέδιο δράσης και το masterplan με τίτλο «Ανάδειξη Αρχαίου Θεάτρου και Ολιστική Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου Δήμου Αχαρνών» και ζητείται λήψη απόφασης για την έγκρισή του η οποία και πραγματοποιείται με 24 ψήφους ΥΠΕΡ και 1 ψήφο ΛΕΥΚΟ του δημοτικού συμβούλου Δημητρίου Δαμάσκου.

Στις 27/11/2020 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αχαρνών αποφασίζει (με αριθμ. απόφασης 281/2020) κατά πλειοψηφία (ο κ. Τσιμπογιάννης Δημήτριος ψήφισε ΠΑΡΩΝ) την Έγκριση για την Παροχή Υπηρεσιών Υποστήριξης Συμβούλου για την Εκπόνηση Μελέτης της Ανάπλασης αντί 24.800€ με ΦΠΑ.

Στις 21/12/2020 ο δήμαρχος κ. Σπύρος Βρεττός με αριθμ, απόφασης 1810, αποφασίζει με απευθείας ανάθεση την Παροχή Υπηρεσιών Υποστήριξης Συμβούλου για την Εκπόνηση Μελέτης Ανάπλασης Ιστορικού Κέντρου με Τίτλο «Ανάδειξη Αρχαίου Θεάτρου και Ολιστική Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου Δήμου Αχαρνών», στην ΔΟΛΙΧΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Ι.Κ.Ε., ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΕΩΝ, ΚΑΡΕΑ 14-18, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 11636, ΑΦΜ 800839378, ΔΟΥ ΙΖ Αθηνών αντί ποσού 24.800€ με ΦΠΑ.

Στο masterplan στην προτελευταία σελίδα σελίδα περιγράφεται ο Χρονικός Προγραμματισμός Έργου και ο Προϋπολογισμός Έργου.

Καθώς δεν υπάρχουν ανακοινώσεις από την Δημοτική Αρχή για καθυστερήσεις στο παραπάνω Χρονικό Πρόγραμμα και μπαίνουμε στον Μάρτιο θεωρούμε ότι το Πρόγραμμα είναι εντός χρονικών προθεσμιών, άρα τον Απρίλιο θα έχουμε και την πηγή χρηματοδότησης.

Νάσος Βαλαβάνης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.