Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 164/1.12.2020 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: 90ΜΚΩΨ8-ΤΑΟ) ο Δήμος Αχαρνών αποφάσισε την πλήρη απαλλαγή των επιχειρήσεων που διακόπτουν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής διασποράς του Κορωνοϊού Covid-19 από την καταβολή των δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, καθώς επίσης και την καταβολή του τέλους 0,5 επί των ακαθάριστων εσόδων.
Στις 05/03/2021 έληξε η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων απαλλαγής τελών 2021 των επιχειρήσεων του Δήμου Αχαρνών.
Μήπως ο Δήμος πρέπει να βγάλει ανακοίνωση για την ενημέρωση των επιχειρηματιών σχετικά με την τύχη και την πορεία αυτών των αιτήσεων;
Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει κακό προηγούμενο με την ενημέρωση των επιχειρηματιών του Δήμου Αχαρνών καθώς αυτοί δεν ενημερώθηκαν ποτέ επίσημα ούτε για τις απαλλαγές των δημοτικών τελών των επιχειρήσεων που ψηφίστηκαν στις 24/03/2020 από το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών (για το 1ο lockdown)