Δύο ερωτηματικά για τον διαγωνισμό του Χριστουγεννιάτικου στολισμού Δήμου Αχαρνών 2021

«Τρέχει» ο διαγωνισμός της Αναπτυξιακής Αχαρνών Α.Ε. για την «Προμήθεια Χριστουγεννιάτικου Στολισμού 2021» με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Διαδικτυακή Πύλη http://www.promitheus.gov.gr) με καταληκτική ημερομηνία παραλαβής προσφορών την 19/11/2021 και ώρα 12:00 και ηλεκτρονική αποσφράγιση του (υπό)φακέλου «Δικαιολογητικά Συμμετοχής Τεχνική Προσφορά» και του (υπό)φακέλου «Οικονομική Προσφορά», την 22/11/2021 και ώρα 12:00.

Στην παράγραφο «1.3 Συνοπτική Περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης» (που μόνο συνοπτική δεν είναι καθώς αναφέρονται αναλυτικά και λεπτομερειακά οι επακριβείς διαστάσεις, περιγραφές και προδιαγραφές του στολισμού) διαβάζουμε ότι -τελικά- η εκτιμώμενη αξία συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ θα είναι μόνο 264.120,00€!!

Το πρώτο ερωτηματικό που προκύπτει αφορά τον χρόνο πραγμάτωσης του στολισμού. Δηλαδή πότε θα προλάβει να στολίσει ο δήμος όταν η ηλεκτρονική αποσφράγιση θα διεξαχθεί στις 22/11/2021 και θα πρέπει να δοθεί βάσει νόμου χρόνος 10 ημερών για ενστάσεις ή τεκμηρίωση; Πως ο ανάδοχος θα προλάβει να παραδώσει (μόνο ex stock), ο δήμος να παραλάβει και να ολοκληρώσει τον στολισμό μετά τις 02/12/2021. Πότε θα ξεκινήσει να στολίζει ο δήμος; 

Το δεύτερο ερωτηματικό που προκύπτει είναι εάν οι προσφέροντες έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τμηματικά για τον στολισμό καθώς στην παράγραφο 1.3 αναφέρεται ρητά «Προσφορές υποβάλλονται για όλα τα τμήματα.» Προφανώς δεν μπορούν, δηλαδή πρέπει να προσφέρουν συνολικά για τον στολισμό όπως αναφέρεται στην συνολική περιγραφή αλλιώς απορρίπτονται. Γιατί;

Μπορεί κάποιος να δώσει απαντήσεις;

Εδώ η διακήρυξη

Νάσος Βαλαβάνης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.