Περιφέρεια Αττικής: Πρόγραμμα στήριξης επαγγελματιών αγροτών με μονάδες προϊόντος οικοτεχνικής παρασκευής

periferia_attikisΠρόγραμμα στήριξης των επαγγελματιών αγροτών που διαθέτουν μονάδες προϊόντος οικοτεχνικής παρασκευής υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, με στόχο οι μικρές αγροτικές επιχειρήσεις να μπορέσουν να βοηθηθούν τόσο στον έλεγχο του κόστους παραγωγής, όσο και στη βελτιστοποίηση της στρατηγικής προώθησης των προϊόντων.

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν πενήντα (50) δικαιούχοι μετά από αίτησή τους. Η κατάταξή τους θα γίνει κατά προτεραιότητα, με βάση τον αύξοντα αριθμό υποβολής της αίτησής τους.

Οι δυνητικοί υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: https://oikotexnia.ptapatt.gr/ και στη συνέχεια να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (βεβαίωση εγγραφής και ταυτότητα υπευθύνου) σε κλειστό φάκελο μέσω συστημένου ταχυδρομείου ή courier ή αυτοπροσώπως στο Πρωτόκολλο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής: Σίνα 11, ΤΚ 10680, Αθήνα, έως και την 29/04/2022.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Να είναι επαγγελματίες αγρότες που διαθέτουν μονάδα προϊόντος οικοτεχνικής παρασκευής με έδρα την Περιφέρεια Αττικής.
Να είναι εγγεγραμμένοι στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Οικοτεχνίας (Κ.Η.Μ.Ο.)
Ο υπεύθυνος της μονάδας να έχει ηλικία έως 55 ετών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.