Μια συνολική απάντηση στον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αχαρνών Θέμη Οικονόμου

Στις 22/11/2022 σε άρθρο μου που κοινοποιήθηκε στο προσωπικό μου προφίλ αλλά και σε διάφορες ομάδες κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο «Όταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αχαρνών στέλνει έξι Δημοτικούς συμβούλους της Αντιπολίτευσης στην Αποκεντρωμένη ως απόντες σε τρεις Συνεδριάσεις αλλά διαπιστώνει έξι μήνες μετά «εκ παραδρομής» λάθος» ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών Θέμης Οικονόμου σχολίαζε πέραν της αναγνώρισης του λάθους του και υποτιμητικά προς το πρόσωπό μου αναφέροντας «Νάσσος Βαλαβάνης να εμπεδωσω ότι είστε επί σειρά ετών ένας αποτυχημένος υποψήφιος. Το έχω κάνει.» και «Νάσσος Βαλαβάνης όσο και να το παλεύεις στο τίποτα ήσουν στο τίποτα θα μείνεις .»

Απαντώ συνολικά στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου προσπαθώντας να μην πέσω στο αντίστοιχο επίπεδο:

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι αρεστός. Αυτό συμβαίνει γιατί συνηθίζω να αρθρογραφώ για τα πράγματα όπως είναι, χωρίς περιτυλίγματα, γαρνιτούρες, γλυψίματα και ευχολόγια. Αυτό το γνωρίζετε καλά γιατί παρακολουθείτε αυτή την ιστοσελίδα από το 2007 μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας και επισημαίνοντας.
Τις όποιες ψήφους πήρα εγώ Πρόεδρε τις τιμώ. Όμως εσάς, το πάθος της εξουσίας σας οδήγησε να εγκαταλείψετε (με έξι ακόμα εκλεγμένους) την παράταξη ΔΕΚΑ με την οποία εκλεγήκατε για να συμπράξετε στις 14/09/2022 με τον Υπερήφανο Δήμο διαπραγματευόμενος την καρέκλα του Προέδρου του Δ.Σ., την οποία και κατέχετε. Προφανώς και δεν σεβαστήκατε και αδιαφορήσατε για όσους σας ψήφισαν με την παράταξη ΔΕΚΑ του Χάρη Δαμάσκου. Αν αυτό δεν είχε συμβεί σήμερα θα έπρεπε να δίνατε τις μάχες σας από την θέση της αντιπολίτευσης.

Σας θυμίζω ότι ο «επιτυχημένος» ρόλος σας σαν Πρόεδρος διακυβεύθηκε με διαφορά μιας και μόνο ψήφου από την αιφνίδια αυτοπρόταση της υποψήφιας Διονυσίας Μπομπόνη στις δημαιρεσίες της Κυριακής 09/01/2022 στο «Μπάμπης Χολίδης» για την εκλογή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου. Εύκολα μπορεί κανείς να εξάγει συμπεράσματα μελετώντας προσεκτικά τις τρεις ψηφοφορίες και παρουσίες ..αλλά και τις απουσίες.

Πρόεδρε γνωρίζοντας ότι το επιχείρημα σας πάντα είναι η «θητεία σας στους Θρακομακεδόνες» -κι ως ένα βαθμό έχετε δίκιο (αν και εκεί κάτι αναδασώσεις ή αντιπυρικά συστήματα χωρίς νερό σηκώνουν κουβέντα)- σας θυμίζω ότι τα χρόνια περνάνε, οι αντοχές μας εγκαταλείπουν, οι ιδέες στερεύουν και το μέτριο αποτέλεσμα γίνεται κακό. Παράδειγμα το ότι δεν μπορείτε να πάρετε σωστά παρουσίες και εκτίθεστε.
Συνήθως ένας μεγάλος αρτίστας πάντα καταλαβαίνει ποια είναι η στιγμή για το Grande Finale μιας καριέρας. Για σκεφτείτε το λίγο.

Νάσος Βαλαβάνης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.