Γενικός και ιδιαίτερος κανονισμός για τις σχέσεις που πρέπει να διέπουν συνιδιοκτήτες σχετικά με τους κοινόχρηστους, κοινόκτητους και Ο.Τ. των οικισμών

Διαβάστε παρακάτω τι περιλαμβάνει ο Γενικός Κανονισμός ο οποίος ρυθμίζει τις σχέσεις μεταξύ των συνιδιοκτητών αναφορικά με τους κοινόχρηστους και τους κοινόκτητους χώρους όλου του οικισμού. Επίσης, τι περιλαμβάνει ο ιδιαίτερος κανονισμός ο οποίος ρυθμίζει τις σχέσεις μεταξύ των συνιδιοκτητών των αυτοτελών κτιρίων και των κτιρίων που βρίσκονται σε ένα Οικοδομικό Τετράγωνο (ΟΤ) κάθε οικισμού.

Ο Γενικός Κανονισμός, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη απόφαση, είναι δυνατόν να αντικαθίσταται, να τροποποιείται ή να συμπληρώνεται μονομερώς από τον ΟΑΕΔ, χωρίς τη συγκατάθεση των ιδιοκτητών των κατοικιών, ακόμα και μετά την έκδοση των οριστικών τίτλων του οικισμού. Ο ιδιαίτερος κανονισμός όμως είναι δυνατόν να αντικαθίσταται, να τροποποιείται ή να συμπληρώνεται μόνο με απόφαση από το 100% της συνιδιοκτησίας εκάστου ΟΤ.

Διαβάστε εδώ την απόφαση του τέως ΟΑΕΔ

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.