Νέες χρεώσεις στη Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού!!

Νέα πατέντα για την αύξηση των εσόδων της εφαρμόζει η Πολυκλινική του Ολυμπιακού Χωριού. Από 01/01/2024 χρεώνει τα ραντεβού για τις αξιολογήσεις των υποδεικνυόμενων εξετάσεων με 10€. Δηλαδή ενώ ο ασθενής αρχικά κλείνει ραντεβού με αμοιβή 10€ με τον γιατρό της ειδικότητας που χρειάζεται και ο οποίος αφού συνταταγογραφεί εξετάσεις καλεί τον ασθενή ξανά για αξιολόγησή τους, ο ασθενής καλείται να πληρώσει εκ νέου 10€ για το ραντεβού αξιολόγησης!!

Σημειωτέον  ότι αυτή την πρακτική δεν την ακολουθούν ούτε οι ιδιώτες γιατροί!
Για αυτή τη νέα τακτική της Πολυκλινικής έχουν διαμαρτυρηθεί έντονα οι κάτοικοι του Ολυμπιακού Χωριού ενώ φορείς ετοιμάζουν διαμαρτυρίες και καταγγελίες.

Νάσος Βαλαβάνης


Ανακάλυψε περισσότερα από Επιτομή ειδήσεων

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες αναρτήσεις στο email σας.

1 thought on “Νέες χρεώσεις στη Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού!!

  1. Παναγιώτης Ρετύμης's avatarΠαναγιώτης Ρετύμης

    Οι χρεώσεις, ακόμα και τα 10 €, δεν είναι θεμιτές καθόσον η πολυκλινική είναι δημόσιο κτήριο άρα πρέπει να στελεχώνεται από γιατρούς ΕΣΥ. Η ιδιωτικοποίηση δημοσίας περιουσίας είναι λάθος εξ αρχής

Σχολιάστε