Προσλήψεις 224 ατόμων από την Περιφέρεια Αττικής

periferia_attikisΤην πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων είκοσι τεσσάρων (224) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών, λόγω εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ανακοίνωσε η  Περιφέρεια Αττικής.

Στην Ανακοίνωση που ακολουθεί διαβάστε την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, τις θέσεις ανά κωδικό, υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης και αριθμού ατόμων με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τμήματος Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Περιφέρειας Αττικής idrpos@patt.gov.gr

Η προθεσμία της υποβολής των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών και από την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020.

Κλικ εδώ για να διαβάσετε την Ανακοίνωση προσλήψεων από την Περιφέρεια

 

epitomi_eidisewn_ta_nea_opws_einai_footer BM7

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.