Όχι στην συνεχιζόμενη παρωδία του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών από την δημοτική παράταξη Δ.Ε.Κ.Α.

Δελτίο Τύπου:

Γιατί δεν θα συμμετάσχουμε στην συνεχιζόμενη παρωδία του Δημοτικού Συμβουλίου

Για πολλοστή φορά ο Δήμαρχος κ. Βρεττός και συνολικά η Δημοτική Αρχή εκμεταλλευόμενη την πανδημία του κορωνοϊού, όρισε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δια περιφοράς μέσω email και ακόμα χειρότερα μέσω sms.

Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι η Δημοτική Αρχή επιδιώκει αυτόν τον τρόπο συνεδριάσεων, γιατί δεν επιθυμεί τη διαφάνεια στη λήψη των αποφάσεων, τον διάλογο, την ανταλλαγή απόψεων, τη διαφωνία, αλλά ούτε καν και τη συμφωνία!

Η συμμετοχή στις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της πόλης μας όμως, δεν μπορεί άλλο πια να βασίζεται σε μεσοβέζικες λύσεις, διάτρητες εισηγήσεις και στην απουσία διαλόγου.

Η δική μας διαφωνία συνεχίζεται, γιατί πιστεύουμε ότι αυτός ο τρόπος διοίκησης έχει επιπτώσεις στα πραγματικά προβλήματα των δημοτών και του τόπου μας. Έχει σταματήσει κάθε συζήτηση πλέον, για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης, όπως ο καθένας έχει παρατηρήσει. Εμείς αυτό διεκδικούμε στην πραγματικότητα να ανατρέψουμε. Επιδιώκουμε να μιλούμε για τα προβλήματα, να αναζητούμε από κοινού λύσεις να συζητούμε για το μέλλον της πόλης μας.

Υποθέτουμε ότι τα ίδια διεκδικούν και συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι άλλων παρατάξεων που δυναμικά διαμαρτυρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Θα είμαστε συνεπείς στις αυτονόητες διεκδικήσεις μας για διαφάνεια και διάλογο. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 12 Μαΐου, όπου τα αυτονόητα πάλι καταργούνται, δεν θα συμμετέχουμε. Η Δημοτική Αρχή έχει κάνει επίσης την επιλογή της: να μην είναι συνεπής, σε όσα προεκλογικά είχε δεσμευθεί για διαφάνεια, συμμετοχικότητα, δημοκρατία.  Αυτή η πορεία μας λυπεί, όσο και αν ήταν αναμενόμενη.

Από τη Δημοτική Παράταξη Αχαρνών Δ.Ε.Κ.Α.

 

1 thought on “Όχι στην συνεχιζόμενη παρωδία του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών από την δημοτική παράταξη Δ.Ε.Κ.Α.

  1. Παράθεμα: Εντυπωσιακό! Ο Δήμος Αχαρνών ανακοινώνει την 9η (με τηλεδιάσκεψη!!) Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών | Επιτομή ειδήσεων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.