Διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών καθαριότητας και ατομικής υγιεινής για τις ανάγκες του Δήμου Αχαρνών & των Νομικών του Προσώπων συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 107.932,44 €

Δήμος ΑχαρνώνΗ Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αχαρνών ενέκρινε την διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού καθώς και την μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών για την προμήθεια υλικών καθαριότητας και ατομικής υγιεινής για τις ανάγκες του Δήμου Αχαρνών και των Νομικών του Προσώπων συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 107.932,44 €

Τα έγγραφα της σύμβασης θα είναι διαθέσιμα για ελεύθερη, πλήρη, άμεση & δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση μέσω της διαδικτυακής πύλης http://www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.
Οι προσφορές πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση : http://www.promitheus.gov.gr
Περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες από την Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, Τμήμα Προμηθειών, Παναγιώτης Μπάσιος, Προϊστάμενος, τηλ.: 213.20.72.507, Νικόλαος Γκαγκαστάθης, τηλ. 213.20.72.370.
Το πλήρες κείμενο της Διακήρυξης δημοσιεύεται επίσης στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ.) (www.eprocurement.gr) και στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.acharnes.gr.

Δείτε εδώ την Έγκριση διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού, την μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και την σύνταξη των όρων διακήρυξης του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.