Πλήρωση θέσης Ειδικού Συνεργάτη στον Δήμο Αχαρνών

DImos Axarnwn mainΔημόσια Γνωστοποίηση για πλήρωση μίας θέσης Ειδικού Συνεργάτη με τα εξής αντικείμενα: επίβλεψη δομικών έργων και δομικών υλικών, οργάνωση και διαχείριση εργοταξίων, ανακαινίσεις κτιρίων, τοπογραφικές αποτυπώσεις κ.λ.π., ανάπτυξη των τεχνικών και κοινωνικών υποδομών, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου, την εκπόνηση μελετών, σύνταξη εκθέσεων, υποβολή προτάσεων ή εισηγήσεων, επεξεργασία και παρουσίαση στοιχείων απαραίτητων για την πραγμάτωση των σκοπών του Δήμου, συστηματική παρακολούθηση στον τομέα της δραστηριότητάς του και κάθε άλλη εργασία που του ανατίθεται από το Δήμαρχο.

Οι ενδιαφερόμενοι για την πλήρωση της παραπάνω θέσης καλούνται όπως προσέλθουν εντός 5 εργάσιμων ημερών, από την επόμενη της δημοσίευσης-γνωστοποίησης της παρούσας στον τύπο, στο Δημοτικό Κατάστημα και στις ιστοσελίδες του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και του Δήμου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Πρωτόκολλο του Δήμου, αυτοπροσώπως ή με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, καταθέτοντας αίτηση με επισυναπτόμενα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Αρμόδια υπάλληλος για επικοινωνία:
Κωνσταντίνα Χελιώτη 2132072441

Δείτε εδώ την Δημόσια Γνωστοποίηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.