Παρέμβαση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Αχαρνών κ. Παπακώτση Κώστα στο 22ο Δημοτικό Συμβούλιο για την ανάδειξη τριών κρισίμων ζητημάτων

«Στο σημερινό Δ.Σ. παρεμβαίνω θέλοντας να αναδείξω τρία κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τους συνδημότες μας στις Αχαρνές: α. Η αξιοποίηση του parking χώρου στην Γ’ Είσοδο του Ολυμπιακού Χωριού, β. Η τοποθέτηση ΑΤΜ στο Ολυμπιακό Χωριό και γ. Τα προβλήματα στο σημείο Καραμανλή/ Ξενοδοϋπαλλήλων, η λεωφόρος Καραμανλή και η αυθαίρετη δόμηση εντός των ορίων του Δήμου μας.

Μοιράζομαι τις σχετικές μαρτυρίες των συνδημοτών μας και υποβάλλω μια σειρά από καίρια ερωτήματα προς την Διοίκηση του Δήμου μας, με απώτερο σκοπό την εξεύρεση εκείνων των λύσεων που θα βελτιώσουν κατά πολύ την καθημερινότητα του αχαρναϊκού λαού.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος προσπαθώ να ασκώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα καθήκοντα μου, ασκώντας έναν ουσιαστικό έλεγχο στις αποφάσεις και τις ενέργειες της Διοίκησης και προτείνοντας μια σειρά από ρεαλιστικές ιδέες που βελτιώνουν τις ζωές όλων μας.

Αναμένω, λοιπόν, απαντήσεις στα ερωτημάτα αυτά από τον κο Δήμαρχο και τους λοιπούς αρμοδίους, ενώ παράλληλα ζητώ απ’ όλους εσάς να με ενημερώνετε διαρκώς για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα στις Αχαρνές, έτσι ώστε να ακουστούν και οι δικές σας φωνές στο Δ.Σ.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.