Ειδικά διαμορφωμένος υπαίθριος χώρος με όργανα στο Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού!

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα 16 πιστοποιημένων οργάνων υπαίθριας γυμναστικής στήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να φιλοξενήσει αθλούμενους και να δώσει το έναυσμα για περισσότερη άθληση στο Αθλητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού – Olympic Village Sport Center.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και περαιτέρω αισθητική αναβάθμιση του χώρου με συνθετικό χλοοτάπητα ενώ πραγματοποιούνται εργασίες για την ασφάλεια και την  αποκατάσταση τεχνικών προβλημάτων. Συγχαρητήρια στην Επιτροπή Διαχείρισης της Λειτουργίας των Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού για το καταπληκτικό αποτέλεσμα!

Επιπλέον, υπογράφηκε η συνεργασία της Γ.Γ.Α. με τη την κατασκευαστική Lamda Development με την οποία η εταιρία ανέλαβε να ξανακάνει λειτουργική την Ολυμπιακών διαστάσεων (και πολλαπλών χρήσεων) πισίνα στο Ολυμπιακό Χωριό.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του Αθλητικού Κέντρου του Ολυμπιακού Χωριού η Γ.Γ.Α.  αποκατέστησε για τις ανάγκες των αθλητών, τα σκάμματα άλματος στο γήπεδο στίβου και τώρα πλέον έχουν τοποθετηθεί και καινούργια παγκάκια στους περιβάλλοντες χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων για χρήση όχι μόνο από τους αθλούμενους, αλλά και από κάθε επισκέπτη που θα βρεθεί στους χώρους αυτούς.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι η άρτια οργάνωση του Αθλητικό Σωματείου Ολυμπιακού Χωριού ΑΣΟΧ «ΦΟΙΒΟΣ» επιβεβαιώθηκε με την ολοκλήρωση του οικονομικού και αγωνιστικού ελέγχου και την τελική έγκριση του σωματείου στη λίστα των εγγεγραμμένων φορέων στο ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Στίβος, Αντισφαίριση, Πετοσφαίριση, και Καλαθοσφαίριση, τα 4 αθλήματα που καλλιεργεί το σωματείο εγκρίθηκαν στο σύνολό τους!

Το ζωντανότερο κύτταρο του Ολυμπιακού Χωριού -οι αθλητικές του εγκαταστάσεις- ομορφαίνουν και μας κάνουν περήφανους που δικαιώνονται οι προσπάθειες που κάνουμε τόσα χρόνια για τη συντήρηση τους!

Νάσος Βαλαβάνης

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.