Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ολυμπιακό Χωριό προτείνει ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών Σπύρος Βάθης

Επιστολή με την οποία εισηγείται την κατασκευή Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ολυμπιακό Χωριό κατάθεσε στον Δήμο ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών κ. Σπύρος Βάθης.

 

Η επιστολή έχει ως εξής:

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ολυμπιακό Χωριό πριν θρηνήσουμε άλλα θύματα της ασφάλτου

Η είδηση πως το προσωρινό αμαξοστάσιο που στήθηκε λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών στο Ολυμπιακό Χωριό θα απομακρυνθεί σε λίγο καιρό και θα μεταφερθεί στο ΣΚΑ, ανοίγει ένα νέο κύκλο συζητήσεων για το πως θα μπορούσε να αξιοποιηθεί άλλος ανάλογος χώρος προς όφελος όλων των δημοτών. Γνωρίζοντας τις ανάγκες όχι μόνο των κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού, αλλά όλων δημοτών, θεωρώ πως η δημιουργία πάρκου κυκλοφορικής αγωγής σε κατάλληλο σημείο είναι η πλέον ενδεδειγμένη!

Αν αναλογιστούμε πως ο Δήμος Αχαρνών είναι από τους πρώτους δήμους σε νεανικό πληθυσμό, πως τα τροχαία ατυχήματα είναι αποτέλεσμα της έλλειψης κυκλοφοριακής αγωγής και αν δούμε πως το κοντινότερο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής είναι πολύ μακριά από την περιοχή μας, συμπεραίνουμε πως η δημιουργία του στο Ολυμπιακό Χωριό είναι εκτός από πολύ εύκολη και απολύτως αναγκαία!

Σε έναν χώρο όπου η άσφαλτος είναι ήδη στρωμένη, η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, αλλά και η διαμόρφωση του χώρου ελάχιστη, θα ήταν άδικο να μην δώσουμε στη νέα γένια ένα έργο με όραμα ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Σπύρος Βάθης
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.