Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την ανανέωση – τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων του Τελεφερίκ Πάρνηθας

DImos Axarnwn mainΟ Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Αχαρνών, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες, γνωστοποιεί την αρ. πρωτ. 763690/25.11.2019 ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να λάβουν γνώση και να διατυπώσουν γραπτές απόψεις στο πλαίσιο της δημοσιοποίησης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου:

ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΠΑΡΝΗΘΑΣ, του φορέα «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ Α.Ε.», εντός του ορεινού όγκου της Πάρνηθας,

σύμφωνα με το έντυπο Δ11 της ΚΥΑ 1649/45/2014 (ΦΕΚ 45/Β/2014), το οποίο είναι αναρτημένο στην  ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών μαζί με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του ως άνω έργου.
Το έντυπο Δ11 εδώ
Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων εδώ

Τα έντυπα Δ11 πρέπει να σταλούν:

Aπό 27-11-2019 έως 17-01-2020 στη Γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ή στο email: ssona@patt.gov.gr ή στο FAX: 213 2063533 ή στη Διεύθυνση Περιβαλλοντικού και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (Μεσογείων 239 και Παρίτση, Νέο Ψυχικό)

Θέση του έργου: Εντός του ορεινού όγκου της Πάρνηθας, ΔΕ Αχαρνών, του Δήμου Αχαρνών, Π.Ε. Αν. Αττική της Περιφέρειας Αττικής

Φορέας του έργου: «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ Α.Ε.»

Αρμόδια για το έργο περιβαλλοντική αρχή: Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Αρμόδια υπηρεσία στην οποία καλείται το κοινό να ενημερωθεί:
1) Δ/νση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής, Πολυτεχνείου 4, Αθήνα, υποδοχή κοινού: Δευτέρα-Παρασκευή, 9:00 π.μ. – 15:00 μ.μ., τηλ. 2106984302 και
2) Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (ΗΜΠ), http: eprm.ypen.gr, μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες.

Ο Αντιδήμαρχος
Περιβάλλοντος και Πρασίνου
Νικόλαος Ξαγοράρης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.