Εθελοντές από τρεις Συλλόγους του Ολυμπιακού Χωριού στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο 2022

4.500 εθελοντές κάθε ηλικίας από μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ομάδες διάσωσης, περιβαλλοντικές ομάδες, τον προσκοπισμό και τον οδηγισμό, εταιρείες, σχολεία, πανεπιστήμια, συλλόγους, πολιτιστικούς οργανισμούς και ιδρύματα, βρέθηκαν στις επάλξεις για να συμβάλλουν από διαφορετικές θέσεις στην αίσια έκβαση του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου 2022 και των παράλληλων δράσεων τους με συμμετοχή 16.000 αθλητών.

Το πόστο στο 12,5 χιλιόμετρο της διαδρομής καλύφθηκε από μέλη, φίλους και οικογενειακά μέλη τριών Συλλόγων του Ολυμπιακού Χωριού, της Πολιτική Προστασίας, του Συλλόγου Γυναικών και του Φοίβου υπό την επίβλεψη του ομαδάρχη κ. Κατσιρούμπα Θεόδωρου.

Νάσος Βαλαβάνης

Ακολουθούν φωτογραφίες από αυτή την δράση εθελοντισμού.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.