Πρόσκληση στην εξαιρετικής σημασίας 17ης (δια ζώσης) τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών

DImos Axarnwn mainΤην πρόσκληση στη 17η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 με ώρα έναρξης 19:00 ανακοίνωσε ο Δήμος Αχαρνών. Με δυο εξαιρετικής σημασίας θέματα θα ξεκινήσει το Δημοτικό Συμβούλιο:

  • Το 1ο που αφορά στη «Προέγκριση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου για την επέκταση της ζώνης Δ του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Αχαρνών (Αριθ.366/04, ΦΕΚ 13/Δ/2004 – Διορθ. Σφαλμ. στο ΦΕΚ-283 Δ/04: Τροποποίηση γενικού πολεοδομικού σχεδίου του Δήμου Αχαρνών Ν.Αττικής)» και που γι’ αυτό έχουμε γράψει τρεις φορές. (Διαβάστε εδώ 1) (Διαβάστε εδώ 2) (Διαβάστε εδώ 3)
  • Το 2ο που αφορά στη «Λήψη απόφασης για την άρση των απαλλοτριώσεων και την τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου για την Υλοποίηση ετησίου προγραμματισμού άρσης απαλλοτριώσεων του Δήμου για το έτος 2022 (Άρθρο 2 παραγρ. 2.2.1. και 2.2.2 της Προγραμματικής Συμφωνίας).

Επίσης εξαιρετικό ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιοι θα είναι παρόντες στα δυο αυτά πρώτα θέματα.

Διαβάστε εδώ την πρόσκληση και τα θέματα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.