Το αίτημα της «Αγωνιστικής Επιτροπής Κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού» στον ΟΑΕΔ

olympic_villageΤώρα που η Υπουργική Απόφαση για ευνοϊκή κοστολόγηση των κατοικιών του Ολυμπιακού Χωριού δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. 37 Β 18/01/2016, μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε την επιστολή που έστειλε η «Αγωνιστική Επιτροπή Κατοίκων Ολυμπιακού Χωριού» στην Διοικήτρια του ΟΑΕΔ κ. Καραμεσίνη (9-7-2015). Είχε προηγηθεί ανάλογη επιστολή στην Αναπλ. Υπουργό κ. Αντωνοπούλου (Απρίλιος 2015), ενώ η σχετική προετοιμασία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2015.

Επειδή ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για την ταυτότητα και τα κίνητρα αυτής της προσπάθειας, τα στοιχεία του αποστολέα ξεκαθαρίζουν ότι ούτε σε κάποια κομματική δράση εντασσόταν (εξάλλου ο υποφαινόμενος παραμένει κομματικά ανένταχτος), ούτε για μεμονωμένη προσωπική προσπάθεια πρόκειται, αν και κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν κι έτσι. Κανείς δεν το απαγορεύει.

Πολύ θα ήθελα το Ολυμπιακό Χωριό και ο ΣΚΟΧ να εμφάνιζαν σήμερα μια εικόνα τελείως διαφορετική, μια εικόνα ενωτική… Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να προκαλούν και να διχάζουν. Υπενθυμίζω ότι πριν την Ανακοίνωση της 5/1/2015 του ΣΚΟΧ καμία ανακοίνωση άλλου φορέα ή μεμονωμένου προσώπου δεν τάραζε τα νερά και δεν έθετε ζητήματα αμφισβητήσεων ή επιβεβαιώσεων.

Όμως μετά την Ανακοίνωση του ΣΚΟΧ, ομόφωνα τα μέλη της Επιτροπής κρίναμε αναγκαία τη δημοσιοποίηση της πρωτοβουλίας μας, για να μην εκτίθεται περισσότερο λόγω άγνοιας και εσφαλμένων υποθέσεων το ΔΣ του ΣΚΟΧ και να μην παραπληροφορείται κανείς κάτοικος. Μακάρι να μας είχαν ακούσει έγκαιρα και αντί ανακοινώσεων να είχαμε αλληλοενημέρωση και συνεργασία.

Επειδή όμως βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή επιλύσεως των πολλαπλών μας προβλημάτων, ελπίζουμε σε μια γόνιμη μελλοντική συνεργασία όλων των δυνάμεων του Ολυμπιακού Χωριού. Αποδεικνύεται πως κανείς δεν περισσεύει.

Παύλος Γεωργίου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.