Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας συνολικά εκατόν δώδεκα (112) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Αχαρνών

Δήμος ΑχαρνώνΟ Δήμος Αχαρνών ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν δώδεκα (112) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Αχαρνών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις (3) εργάσιμες μέρες και αρχίζει από την επόμενη μέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης, ήτοι από την Παρασκευή 21/8/2020 έως και την Τρίτη 25/8/2020 και ώρα 23:59 μ.μ. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ΥΕ Καθαριστές/στριες σχολικών μονάδων εκ των οποίων 87 μερικής απασχόλησης και 25 πλήρους απασχόλησης, που θα καλύψουν τις ανάγκες του Δήμου στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων της χωρικής του αρμοδιότητας για το διδακτικό έτος 2020-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση – υπεύθυνη δήλωση με αριθμό ανακοίνωσης 31822-8-2020 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: info@acharnes.gr.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Κλικ παρακάτω για τα σχετικά αρχεία:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.